Alla guider

Konto och abonnemang

Ändra roll eller ta bort en medlem

Byt roll på en kollega, ta bort någon som slutat och kopiera inbjudningslänken.

Användare i företaget

Avsnittet Användare i inställningarna med medlemmar, roller och inbjudningar
  1. 1Gå till Inställningar och avsnittet Användare.
  2. 2Byt roll i listan Roll på raden för personen.
  3. 3Klicka på papperskorgen för att ta bort medlemmen, och bekräfta.

Under medlemmarna skapar du nya inbjudningar med Skapa inbjudan. Mejlet skickas automatiskt, och länken kan också kopieras och delas manuellt.

Bara ägare och administratörer kan ändra roller och bjuda in. Ägaren kan inte tas bort.